fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Школа “Агенти змін” розпочинає новий набір на проєкт для школярів з усієї України

Рубрика Новини

Школа Агенти Змін запрошує учнів 8–10 класів із усієї України долучитися до 10-ої Школи з громадянської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін» 2022 НЦ «МАНУ»!

Якщо зараз ти:

  • навчаєшся у 8−10 класі,
  • маєш мрію, яка чекає втілення,
  • прагнеш саморозвитку та нових знань з проєктного менеджменту і громадянської освіти
  • шукаєш спільноту друзів та однодумців,

тоді саме ти − майбутній АГЕНТ ЗМІН!

Ставай одним із 100 школярів-учасників з усіх куточків України − тобі допомагатимуть втілювати власні проєкти досвідчені тренери та мрійники-ментори, які колись самостійно пройшли шлях Агента Змін.

Школа Агенти Змін 2022 − це 10й набір до проєкту, який за 7 років об’єднав вже 555 мрійників, як втілили 360 авторських проєктів по всій Україні!

DSC08997

Фестивалі, табори, книги, настільні ігри, мобільні додатки, бізнеси, тренінги-інтенсиви, курси, подкасти − такою може стати твоя мрія вже зовсім скоро! Адже ми впевнені, що твоя МРІЯ здатна творити справжні ЗМІНИ!

Цьогорічний набір до школи передбачає участь 100 підлітків із усієї України, які протягом чотирьох кількаденних очних етапів у Києві, навчаючись під керівництвом кваліфікованих тренерів школи, менторів та запрошених лекторів, зможуть втілити у життя свою мрію та реалізувати власний проєкт.

Для участі в конкурсі необхідно:

1.Переглянути відео «De Libertate» («Про свободу») на слова Григорія Сковороди у виконанні гурту «Хорея Козацька»
2. Прочитати текст промови Нельсона Мандели 2 травня 1994 року
3. Написати есе з 400—700 слів на тему «Вільні творити майбутнє»* та прикріпити есе файлом у форматі Word у відповідному розділі анкети учасника. Просимо у назві файлу з есе вказати свої прізвище та ім’я (наприклад, Шевченко_Андрій_есе.doc), а у файлі перед самим текстом зазначити свої прізвище, ім’я, населений пункт, область (наприклад, Шевченко Андрій, село Вишня Чернігівської області).
4. Заповнити анкету та прикріпити до неї файл з есе.

Анкета, матеріали та шаблон для написання есе доступні за посиланням. 

Остаточний термін для заповнення анкети та надсилання есе — 31 січня 2022 р. (23:59)!

Результати першого етапу відбору будуть відомі після 15 лютого 2022 року. Всі учасники отримають повідомлення листом на електронну скриньку, вказану в анкеті. Тих, хто пройшов перший етап відбору, буде запрошено до співбесіди. За результатом співбесід список учасників буде опубліковано після 9 березня.

DSC02216

Просимо звернути увагу на наступне:

1. Есе на тему «Вільні творити майбутнє» має бути власним інтелектуальним продуктом учасника/ці відбору. Мова написання есе — державна. Будь-які цитування без зазначення автора будуть розцінені як плагіат, і такі роботи не розглядатимуться.
2. Навчання у школі відбуватиметься у чотири кількаденні етапи. Перший етап розпочнеться наприкінці березня — у квітні 2022 року, завершення школи — у листопаді — грудні. Для учасників передбачені домашні завдання та консультації впродовж усього періоду.
3. Участь у школі «Агенти змін» безкоштовна. Під час очного навчання всі учасники забезпечуються харчуванням, проживанням та роздатковими матеріалами за рахунок НЦ «МАНУ».
4. В умовах пандемії частину занять школи «Агенти змін» може бути проведено онлайн.

Додаткова інформація — за електронною адресою: scakyiv@gmail.com, а також за тел.: (063) 268 15 75 у робочий час (понеділок-п’ятниця).

DSC03176

Проєкт реалізується НЦ «Мала академія наук України» спільно з Молодіжною ініціативою «Серце в долоньках», Благодійною фундацією «Агенти змін» і Центром політичних студій та аналітики «Ейдос».

Про перебіг проєкту у минулі роки та його учасників читайте в соціальних мережах Фейсбук та Інстаграм та переглядайте відео про нас.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль