fbpx

Розширюємо нові партнерські горизонти

Рубрика Новини

Сьогодні у нашому офісі побували представники спільноти послів європейської молоді в Україні.

Посолка європейської молоді Анастасія Костенко та менеджерка спільноти Юлія Вайда розповіли про їхню ініціативу, яка працює в Україні та низці інших європейських країн.  Відтак, ініціатива “Посли європейської молоді” – це не політична, волонтерська, динамічна комунікаційна мережа, яка об’єднує людей віком 16-26 років із Азербайджану, Білорусі, Вірменії, Грузії, Республіки Молдова, України, країн-членів ЄС та Великої Британії.

​Мета діяльності цієї мережі – підвищити обізнаність про ЄС, його співпрацю з країнами «Східного партнерства», продемонструвати результати цієї співпраці та сприяти побудові діалогу між молоддю на різні теми.

Керівник організації Максим Черкашин та проєктний менеджер Олександр Кикта обговорили з представниками ініціативи молодіжну політику на місцевому рівні в контексті залучення молоді до прийняття рішень. Акцентувалася увага на важливості розвитку молодіжного лідерства та системної роботи з молоддю, враховуючи виклики, які стоять перед Україною та її потенційне членство в ЄС.

Також представники європейської молоді ознайомилися з проєктами нашої організації, які стосуються посилення громадського активізму та розвитку нових компетентностей серед молоді.

Зустріч з такою мотивованою молоддю ще раз доводить, що в Україні стрімко розвивається молодіжний рух, який потрібно продовжувати підтримувати. Цей напрямок є важливим для нашої організації, тому будуємо нові плани та працюємо над молодіжними проєктами й надалі.

 

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль