fbpx

Розробка фандрейзингової стратегії: ми в числі переможців

Рубрика Новини
Нещодавно наша громадська організація Освітньо-аналітичний центр розвитку громад увійшла в число переможців конкурсу грантів з організаційного розвитку ОГС від Isar Ednannia. Сьогодні у нас відбулася перша інформаційна сесії з розробки важливого документу – фандрейзингової стратегії.
Кілька годин з  командою громадської організації працювала Наталія Музика, тренерка та фасилітаторка Isar Ednannia. За цей час вдалося обговорити суть фандрейзингової стратегії та основні її розділи. Чимало часу приділялося роботі з SWOT-аналізом, над якими працювала уся команда.
“Попереду виконання домашніх завдань та ще чимало роботи, але ми переконані, що рухаємося у правильному напрямку! Дякуємо Наталія Музика за такий мотивуючий старт нашої співпраці”, – коментує Ірина Кавун, менеджерка проєкту.
Проект реалізовує громадська організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання, яка надається у межах «Ініціативи секторальної підтримки громадянського суспільства», що фінансується завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль