fbpx

Розпочався набір учасників проєкту «Пандемія як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів західної України»

Рубрика Новини

Команда “Освітньо-аналітичного центру розвитку громад” розробила майданчик на якому виробники сільськогосподарської продукції, локальних товарів та споживачі можуть зустрітись без посередників – Відкритий ринок. А нещодавно було запущено новий проєкт мета якого навчити фермерів користуватись застосунками та іншими можливостями, які дають Інтернет та реклама.

Цільова аудиторія – цей проект для тих, хто вирощує власну продукцію та виробляє локальні продукти і хоче навчитись ефективно продавати їх онлайн.

Географія проєкту – Тернопільська, Рівненська, Волинська, Хмельницька, Львівська, Івано-Франківська, Чернівецька та Закарпатська області.

В рамках реалізації проєкту відбудеться тренінг для дрібних виробників заходу України, де вони розглянуть можливості продажу в мережі Інтернет, як альтернативу офлайн ринкам, СММ та просування товарів, зовнішні можливості розвитку власної справи, таргетовану рекламу в інтернеті, мережування та налагодження зв’язків з партнерами. Учасникам допоможуть створити власні кабінети на майданчику rynok.in.ua та налаштувати таргетовану рекламу.

Зареєструватися для участі в проєкті – https://cutt.ly/djPwtEr

Участь у проєкті є безкоштовною. Організатори забезпечують для учасників проживання, харчування та компенсують кошти за трансфер.

Дедлайн прийому заявок 05 лютого 2021 року.

Перелік учасників проекту буде опубліковано 8 лютого на сайті та сторінці організації. Окрім того кожному апліканту надійде інформація про результати відбору на електронну пошту зазначену при реєстрації.

Проєкт здійснюється за підтримки Міжнародного Фонду «Відродження» та Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль