fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Рівненські громади передали гуманітарну допомогу громадам Херсонщини

Рубрика Новини
МістоРівне

Понад 60 тон гуманітарної допомоги зібрали жителі 20-ти громад Рівненщини, яку передали для деокупованих громад Херсонщини. Гуманітарний вантаж складався з продуктових наборів, медикаментів, будівельних матеріалів, одягу, засобів гігієни та інших необхідних речей. Про це інформують в регіональному офісі «U-LEAD з Європою» у Рівненській області.

Допомогу відвозили 12 вантажних автомобілів у населені пункти Білозерської та Станіславської територіальних громад Херсонської області. Супровід здійснювали голови та заступники голів рівненських громад.

Зазначимо, що це не перша гуманітарна місія на Херсонщину. Дещо раніше Рівненська ОДА вже відправляла гуманітарний вантаж, у формуванні якого допомогу надавали теж територіальні громади Рівненщини.

«Рівненські територіальні громади активно допомагають жителями прифронтових та деокупованих громад. Це проявляється в неодноразових відправках гуманітарної допомоги та іншій підтримці, яка важлива для колег з інших регіонів.  Ми показуємо, що об’єднавши зусилля, ми зможемо все подолати», – зазначає керівник регіонального офісу «U-LEAD з Європою» у Рівненській області Руслан Сивий.

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль