fbpx

Проєктний менеджмент та фандрайзинг: продовжуємо ділитися досвідом

Рубрика Новини
Саме ці два напрямки освоювали представники ГО “Рух за справедливу Україну” . Днями Максим Черкашин провів короткий тренінг для команди новоствореної громадської організації, яка прагне розвиватися та опановувати нові для себе нові напрямки роботи.
Учасники заходу дізналися про суть проєктного менеджменту, вивчили підходи до визначення проблеми проєкту, його мети та попрактикувалися у напрацюванні завдань проєкту. Такий кроткий експрес-курс дав базові знання активістам з проєктного менеджменту, що значно полегшить процес підготовки потенційних заявок на грантові конкурси. Ба більше, учасники ГО “Рух за справедливу Україну» розглянули ключові інструменти фандрайзингу, що допоможе їм ефективніше управляти наявними ресурсами та залучати нові.
«Громадська організація, яка нещодавно зареєстрована, об’єднує учасників бойових дій і ветеранів та має чимало мрій і амбітних планів. А щоб їх втілити – потрібно трансформувати ідеї у конкретні проєкти та знати, як і звідки залучати ресурси для їх реалізації. Підтримуємо умотивованих», – наголошує керівник нашої організації Максим Черкашин.
Захід відбувся  в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».

Цей проєкт реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства», що реалізується ІСАР  Єднання у консорціумі з Українським незалежним центром політичних досліджень (УНЦПД) та Центром демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) завдяки щирій підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку. Зміст публікації не обов’язково відображає погляди ІСАР Єднання, погляди Агентства США з міжнародного розвитку або Уряду США.

Facebook
Telegram
Twitter
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль