fbpx

Проєкт «Відкритий ринок» став переможцем флешмобу #ЗмінююМісто

Рубрика Новини

Проєкт «Відкритий ринок» став переможцем флешмобу #ЗмінююМісто

10-11 лютого відбулась Міжнародна конференція «#МістаТаЗміни: досягнення та перспективи», на якій були оголошені переможці флешмобу #ЗмінююМісто. Проєкт «Відкритий ринок», який реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Асоціацією міст України, став переможцем та був визнаним одним з найкращих в Україні. Флешмоб проводився в рамках діяльності проєкту міжнародної технічної допомоги «Партнерство для розвитку міст» (ПРОМІС) спільно з Посольством Канади в Україні.

Під час заходу підбили підсумки конкурсу в рамках флешмобу #ЗмінююМісто. Представники проектів-переможців Максим Черкашин (платформа «Відкритий ринок», м. Тернопіль) та Валентина Седляр (проект «Майстерня міста», м. Житомир) отримали пам’ятну нагороду – відзнаку творця місцевих змін.

«Перемога у флешмобі стала ще одним підтвердження того, що платформа «Відкритий ринок» актуальна та потрібна. Дякуємо експертам, проєкту «ПРОМІС» та Посольству Канади в Україні за визнання та чудовий флешмоб, який дозволяє показати кращі практики. Наша команда продовжує вдосконалювати роботу майданчика, який допомагає дрібним фермерам боротися з наслідками пандемії COVID-19. Нещодавно ми запустили новий проєкт «Пандемія – як шанс для вдосконалення роботи дрібних фермерів заходу України», мета якого допомогти фермерам та дрібним виробникам успішно запустити онлайн-продажі. Попереду ще багато роботи, а такі успіхи нас надихають», – коментує перемогу у флешмобі Максим Черкашин, керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

 «Відкритий ринок» – це всеукраїнська онлайн-платформа, де фермери реалізують свою продукцію без посередників та цілком безпечно для свого здоров’я. Більше про майданчик «Відкритий ринок» дивіться у відео та читайте на сайті проєкту – https://rynok.in.ua/.

Проєкт реалізовує громадська організація Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві з Асоціація міст України  за підтримки Міжнародного фонду «Відродження».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль