fbpx
IV КОНКУРС АКТИВІСТІВ
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Заявки більше не приймаються
до закінчення прийому заявок

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» розпочав відбір громад-партнерок на Рівненщині

Рубрика Новини
МістоРівне

До участі у конкурсі запрошуються 32 громади з Рівненської області.  Попередній відбір територіальних громад було здійснено за допомогою аналітичного інформаційного інструменту (дашборду), розробленого командою Проєкту.

У рамках другого етапу буде проведено конкурс, який дозволить визначити до 40 територіальних громад у чотирьох областях України.

Проєкт USAID «ГОВЕРЛА» розбудований на основі трьох компонентів: вдосконалення законотворчої діяльності, підтримка місцевого самоврядування та підвищення залученості громадян.

На додачу до технічної допомоги будуть надані грантові програми, а також фінансову допомогу для придбання необхідних товарів та послуг для громад-партнерів. Проєкт дасть змогу оптимізувати розвиток та згуртувати представників органів влади, громади й бізнесу у досягненні цілей соціально-економічного розвитку.

Для участі у конкурсі запрошені громади мають заповнити анкету, яку можна завантажити тут: https://tinyurl.com/2p848xbw, заповнити та надіслати на адресу hoverla@dai.com до 18:00 28 лютого 2022 року.

У разі виникнення запитань, їх можна надсилати на адресу hoverla@dai.com або в приватні повідомлення фейсбук-сторінки https://www.facebook.com/USAIDhoverla до 18 лютого 2022.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль