fbpx

Проєкт «Центр розвитку громадської активності» в числі найкращих в Україні

Рубрика Новини

Проєкт «Центр розвитку громадської активності» увійшов в число найкращих освітніх програм, які діють в Україні. З червня по серпень 2021 року команда «Bendukidze Free Market Center» в рамках проєкту «Творці змін» зібрала базу ініціатив, які змінюють Україну.

Всього було номіновано 164 проєкти, що працюють в різних напрямках, а відібрано 78 для електронного довідника.

У довідник увійшли ініціативи з 5-ти напрямків:

  • Освіта
  • Охорона здоров’я
  • Соціальна допомога
  • Армія/ветерани
  • Екологія

Проєкт «Центр розвитку громадської активності» (ЦРГА), який реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Всього у категорію «Освіта», крім ЦРГА, увійшли такі ініціативи як Prometheus, Освіторія, Відкритий університет реформ (ВУР), Українська академія лідерства (УАЛ) та інші освітні проєкти.

Нагадаємо, що проєкт «Центр розвитку громадської актиності» направлений на підтримку активних громадян шести областей заходу України – Тернопільської, Івано-Франківської, Львівської, Рівненської, Хмельницької та Чернівецької.

Громадські активісти отримують консультації з правових, фінансових та фандрейзингових питань. Також вже були проведені низка форумів та тренінгів направлених на покращення використання інструментів участі у громадах та інших тем.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль