fbpx

Проєкт «Центр розвитку громадської активності» запустив канал у Telegram

Рубрика Новини

Якісна комунікація запорука спільного успіху. Цей пустулат давно всім відомий та завжди спрацьовує. Сьогодні був запущений Telegram-канал Центру розвитку громадської активності, підписатися на який можна за цим посиланням.


«Наш Telegram-канал – це ще один крок до створення якісного майданчика для комунікації з громадськими активістами. Відтепер вони регулярно отримуватимуть актуальні новини про наш проєкт та можливості для громадського сектору. Ми використовуємо різні канали для комунікації, адже розуміємо, що кожен хоче отримувати інформацію у максимально зручний для нього спосіб», – розповідає проектний менеджер з комунікації проєкту Сергій Волохатий.


Проєкт «Центр розвитку громадської активності» направлений на підтримку активних громадян шести областей заходу України. Ми ставимо собі за мету підвищити роль мешканців та якість роботи активістів у громадах.

Проєкт охоплює шість областей України: Тернопільську, Івано-Франківську, Львівську, Рівненську, Хмельницьку та Чернівецьку. У рамках проєкту будуть проведені ряд форумів та тренінгів направлених на покращення використання інструментів участі у громадах та інших тем.

Нагадаємо, що 20-21 серпня в рамках проєкту у м. Тернопіль відбудеться тренінг «Проєктний менеджмент з нуля». Зареєструватися на захід можна за цим посиланням. Дедлайн прийому заявок 12 серпня. Відібраних учасників буде оголошено 14 серпня.

Проєкт реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад», за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль