fbpx

Проєкт «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики» в числі кращих в Україні

Рубрика Новини

Наприкінці минулого року проєкт «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики»  увійшов в число переможців  інформаційної кампанії «Громадянське суспільство та влада – кращі практики співпраці». Днями команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» отримала подарунки, сертифікати та подяки для партнерів, з якими реалізовувалися освітні проєкти по молодіжній роботі.  

Проєкт «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики» реалізовувався у 2018 році. Тоді для участі в освітній програмі були відібрані 20 учасників, представників органів місцевого самоврядування та громадського сектору, які працюють з молоддю у територіальних громадах заходу України. За результатами проєкту вони отримали комплекс знань та навиків, необхідних для налагодження ефективної роботи з молоддю в територіальних громадах. 

У 2019 році було запущено нову освітню програму – «Школа молодіжних лідерів громад», яка стала продовженням попереднього проєкту. Він став всеукраїнським, а в ньому взяли участь представники 20 громад з усієї України, які змогли покращити навики по роботі з молоддю та напрацювали стратегії розвитку молодіжних середовищ. У грудні минулого року стартував третій проєкт, який також стосується розвитку навиків по роботі з молоддю – «Школа демократичного врядування для молоді», він реалізовується за підтримки фонду NED.

«Дякуємо нашим партнерам, які вірять в наші ідеї та підтримують їх. Ми вже три роки поспіль реалізовуємо проєкти, які покликані навчити працівників органів місцевого самоврядування та громадських активістів ефективно працювати з молоддю у своїх громадах. Неодноразово зазначалося, що з молоддю мають працювати кваліфіковані фахівці, які знатимуть їхні потреби та вмітимуть правильно  працювати із своєю цільовою аудиторією. У нас багато планів та нових напрацювань щодо покращення діючих освітніх програм. Сподіваємося у нас все вийде і ми отримаємо підтримку для їх реалізації», – розповідає Максим Черкашин, керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Нагадаємо, що партнерами проєкту «Публічне адміністрування у сфері молодіжної політики» були Міністерство молоді та спорту України, Тернопільська міська рада та Західноукраїнський національний університет. Проєкт здійснювався за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», яка також підтримала реалізацію проєкту «Школа молодіжних лідерів громад» (2019 рік). Новий проєкт «Школа демократичного врядування для молоді» наша команда реалізовує в партнерстві з Асоціацією міст України за підтримки National Endowment for Democracy (NED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль