fbpx

Програма «Служба Старших Експертів (SES) оголосила прийом заявок на 2021 рік

Програма «Служба Старших Експертів» (SES) розпочала прийом заявок для органів місцевого самоврядування, підприємств та інших установ. Служба Старших Експертів (SES) – провідна німецька організація та однойменний благодійний фонд, що направляє фахівців з Німеччини на проекти в інші країни на громадських засадах.

Експерти із різноманітних сфер діяльності, які мають багаторічний професійний досвід, готові на безоплатній основі працювати на будь-якому підприємстві та надати співробітникам допомогу, відповідно до поставлених керівником задач.

Проєкт знаходить потрібного фахівця, виходячи з запиту замовника та індивідуальної ситуації на підприємстві. Проблеми, які вирішуються експертами, полягають, в першу чергу, в підвищення кваліфікації персоналу та наданні практичної допомоги при вирішенні задач технічного та організаційного характеру (як то вдосконалення виробництва, організація підприємства, поліпшення якості, навчання персоналу, розробка сучасних концепцій збуту і маркетингу, експорт продукції, модернізація виробництва та інше).

Що пропонує проєкт?

  • Безкоштовна подача заявки. Проект оплачує всі ключові видатки (страховки, перельоти, організаційні витрати на залучення експерта).
  • SES – це більше 12.000 експертів, які надають свою допомогу на громадських засадах. Секрет їхнього успіху – багаторічний професійний досвід в 50 галузях економіки і 500 професійних сферах.
  • Організація працює з 1983 року і вже реалізували понад 50.000 проектів в 160 країнах світу: в Африці і на Близькому Сході, в Азії та Середньої Азії, в Латинській Америці і Вест-Індії, в Центральній, Східній і Південно-Східній Європі, на Кавказі, а також в Україні.

SES надає підтримку:

  • малим і середнім підприємствам
  • органам комунального управління
  • палатам і економічним об’єднанням
  • соціальним та медичним закладам
  • шкільним і професійним освітнім установам

Як отримати експерта?

Експерта обирають на ос­нові стандартизованої заявки (якщо підприємству/установі менше 2-х років, то також додатку до заявки), яку потрібно надіслати представ­нику SES в Україні. Заповнюючи заявку, слід обов’язково ознайомитися з додатком щодо захисту персональних даних.

Тривалість проектів SES становить, як правило, від чотирьох до шести тижнів, максимум півроку. Організація додаткових проектів можлива в будь-який час.

До кого можна звернутися з додатковими запитаннями?

Контакти:

044 461 98 08, 067 233 47 50

ses@ucci.org.ua

Анкета для участі у програмі 

Додаткова анкета для молодих підприємств (до 2-х років)

Додаток щодо захисту персональних даних

На яку електронну адресу потрібно надіслати заповнену анкету?

ses@ucci.org.ua

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль