fbpx

Продовжуємо надавати консультації для представників громадського сектору

Рубрика Новини
В офісі ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” відбулася зустріч з громадським активістом Тарасом Миколаєнком, який завітав для отримання консультації. Тарас разом з однодумцями розвивають дві цікаві ініціативи – «Teatr Metanoia» та «Space 48». Активісти працюють над проєктною заявкою, яку планують подати на конкурс малих інфраструктурних грантів від Програми «House of Europe».

Керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин розповів про основні вимоги, яких слід дотримуватися при написанні заявки на ці гранти. Акцентувалася на необхідності наголосити у заявці на унікальності їхньої ідеї та детально розписати процес реалізації проєкту.

“Дедлайн прийому заявок на цей конкурс грантів вже 14 вересня, тому необхідно максимально оперативно заповнити форму та вчасно все надіслати. Наша команда готова надати усю необхідну допомогу для цього.Якщо ви працюєте в громадському секторі і потребуєте консультації з питань проєктного менеджменту, фінансів чи певних юридичних процесів, ми завжди готові допомогти”, – наголошує керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” Максим Черкашин.

Зазначимо, що ця консультація надавалася в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль