fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

«PRO school Ternopil»: розпочалася реалізація проєктів-переможців

Рубрика Новини

Наприкінці січня стало відомо, що в рамках проєкту «PRO school Ternopil» буде реалізовано два проєкти. Переможцями стали учениця школи №25 Батьківська Вероніка з проєктом «Ландшафт клумби на шкільному подвір’ї» та учень Тернопільської класичної гімназії Рижевський Данило, який запропонував проєкт «Настільні ігри на дворі».

За словами Вероніки Батьківської, команда проєкту вже закупила саджанці та підготувала територію біля школи. Невдовзі будуть висаджені сажанці та облаштується решта клумби.

Також очікують на виготовлення столу для настільних ігор ініціатори проєкту «Настільні ігри на дворі». Як зазначив автор ідеї, виробник вже працює над столом, дизайн якого йому був надісланий раніше.

«Команди проєктів-переможців роблять перші кроки в проєктному менеджменті. Навіть в таких складних умовах, в період війни, вони не зупинилися та продовжують втілювати в реальність свої задуми, що не може не радувати. Ми переконані, що у них все вийде, а наша команда завжди готова допомогти», – зазначив Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Нагадаємо, що організатором проєкту «PRO school Ternopil» є команда  громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Партнери проєкту – Телеканал Тернопіль1 та Телеканал ІНТБ, Народна депутатка України Євгенія Кравчук, громадська організація Жіноче коло  та міжнародний музичний фестиваль Faine Misto festival.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль