fbpx

Презентація вебресурсу для молодіжних центрів України

Рубрика Новини
МістоЛуцьк

Що спільного у велосипеда і молодіжного центру? Дізнаєтеся, якщо завітаєте на презентацію вебресурсу від ГО «Молодіжна платформа» розробленого за підтримки Британської Ради та Посольства Великої Британії в Україні.

Портал створено, як додаток до програми “Ефективний менеджмент молодіжних центрів”, освітня частина якої з часом акумулювала багато корисних практик та матеріалів.

Вебресурс складається з двох секцій:

  • Перша секція містить 10 сторінок із порадами, для впровадження менеджерських рішень, успішних практик та політик у молодіжні центри та простори.
    • Друга секція – інтерактивний онлайн підручник для тренерів програми «Ефективний менеджмент молодіжних центрів».

Якщо вам цікаво, як створювався цей продукт, як ним користуватися та які новинки надалі будуть впроваджуватися для молодіжних центрів – вмикайте офіційну сторінку ГО «Молодіжна Платформа» 10 лютого 2022 року о 10.00, та дивіться пряму трансляцію зі студії у Луцьку

Просимо зареєструватися для підтвердження своєї участі за посиланням – https://forms.office.com/r/LrNzu60Pwc

У студії ви побачите молодіжних працівників та працівниць України, колег із Всеукраїнського молодіжного центру, Міністерства молоді та спорту та Британської Ради в Україні. Разом, ми обіцяємо 3 години корисностей і хорошого настрою.

Беріть велосипед і одягайте шолом. Чому? Доєднайтеся і все побачите.

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль