fbpx

Представники культури покращили знання з проєктного менеджменту

Рубрика Новини

У четвер 10 грудня в приміщенні Центру розвитку громадської активності відбулось навчання з проектного менеджменту для керівництва Управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради та бібліотек міста.

“Тернопіль має великий потенціал у залучені додаткових, зовнішніх ресурсів для різних напрямків. Після спілкування з начальницею Управління культури і мистецтв Світланою Козелко було вирішено провести невеликий тренінг для працівників управління та бібліотек Тернополя. У нашої організації є досвід співпраці з різними фондами тому ми з радістю ним поділились. Дуже сподіваюсь, що отримані знання та інформація стануть у нагоді учасникам при заповненні проектних заявок” – зазначає керівник громадської організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад Максим Черкашин.

Загалом учасники розглянули такі теми як джерела інформації де саме шукати актуальні конкурси, та, на прикладі Українського культурного фонду, ознайомились з конкурсними пропозиціями та аплікаційною формою фонду.

“Я вже маю досвід співпраці з різними фондами і хотіла б цей напрямок розвивати на рівні управління та бібліотек Тернополя. Ми зможемо зробити більше для нашої громади завдяки залученню додаткових ресурсів та проектному підходу” – коментує Світлана Козелко, начальниця Управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль