fbpx

Представникам громад Тернопільщини роз’яснили новації податкового законодавства

Рубрика Новини

Команда регіонального офісу U-LEAD у Тернопільській області спільно з фахівцями головного управління ДПС у Тернопільській області провели інформаційну сесію для представників територіальних громад. На заході обговорювалися особливості прийняття та внесення змін до рішення про ставки місцевих податків та зборів

Керівниця регіонального офісу Наталія Онищук підкреслила важливість подібних зустрічей, який сприяють налагодженню кращої взаємодії між представниками територіальних громад Тернопільщини та ДПС..

«Тематика оподаткування завжди актуальна для працівників органів місцевого самоврядування, які відповідають за цей напрямок. Чинне законодавство постійно змінюється, тому в громад виникає потреба в додаткових роз’яснень з низки питань. Завдяки таким зустрічам, представники громад мають можливість напряму почути роз’яснення від експертів та правильно спланувати свою діяльність», – додала Наталія Онищук.

Фахівці Головного управління ДПС у Тернопільській області детально роз’яснили новації в адмініструванні місцевих податків і зборів, зокрема земельного податку, податку на нерухоме майно.

Також фахівці Державної податкової служби надали роз’яснення з інших тем, які цікавили учасників заходу, зокрема щодо, змін в нарахуванні та сплаті місцевих податків, змін в акцизному податку, питання податкового боргу тощо. Протягом заходу представники громад мали можливість задавати питання й щодо інших напрямків, на які експерти надавали детальні відповіді.

Зазначимо, що такі спільні заходи з ДПС  ми проводимо регулярно, оскільки завдяки ним ми створюємо якісний комунікаційний майданчик для обговорення актуальних тем оподаткування з фахівцями ДПС та працівниками органів місцевого самоврядування.

 

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль