fbpx

Права людини та участь молоді або про що говорили учасники проєкту Молодь Радехівщини

Рубрика Новини

Неформальна освіта для молоді – це можливість піднімати та обговорювати важливі у безпечному та вікдритому середовищі. Саме в такий цікавий спосіб #МолодьРадехівщини вивчали права людини та важливість участі їх в громадському та політичному житті громади.

Захід відбувся в рамках проекту «Освіта з прав людини та участі молоді», відбулися 18-21 березня у Трускавці за підтримки Європейського Молодіжного фонду.

«Активна участь молоді в житті громади це запорука її реального розвитку. Керівництво громади має розуміти, що створення безпечного середовища де молодь може і хоче брати участь в житті громади, хоче розвивати та створювати щось власне – це одна з пріорітетних задач керівництва. Адже хто буде лишатися в громаді де не має можливості себе розвивати? Дотримання прав людини, недискримінація та рівність це теми які потрібно обговорювати з молоддю завжди, адже це важливо для розвитку громадського суспільства на всіх рівнях.

Чудово. Що в коронавірусних реаліях команда «Молоді Радехівщини» знайшла можливість провести такий важливий захід з дотриманням усіх рекомендацій»
,-  розповідає один із тренерів та координатор проєкту “Центр розвитку громадської активності” у Львівській області Павло Медина.

Мережування дало можливість обмінятися контактами, ідеями та баченнями розвитку громади на різних рівнях та напрямків.

Молодіжні команди зараз працюватимуть над ідеями активностей у своїх громадах. Після формування проєктних команд і підготовки заявки команди отримають можливість взяти участь у конкурсі міні-грантів і реалізувати власний проєкт, який буде важливим для молоді їх громади.

Обмежень по темам учасники не матимуть, умова це активна участь молоді згідно отриманих знань на навчанні.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль