fbpx

Працюємо на Рівненщині та посилюємо спроможність місцевих НГО

Рубрика Новини

Сьогодні стартувало навчання для команди ГО «Центр сталих ініціатив» із міста Здолбунова, що на Рівненщині.  Виїзні тренінги проводить наша команда в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України».

З представниками громадської організації працював Максим Черкашин, який розповів їм про основи проєктного менеджменту та презентував навчальний блок щодо стратегічного планування.

У ГО «Центр сталих ініціатив» зазначали, що для них важливо ознайомитися з основами стратегічного планування, що дозволить їм чіткіше визначати пріоритетні напрямки своєї роботи та працювати над розвитком організації.

Максим Черкашин проаналізував основні структурні компоненти стратегії розвитку громадської організації, детально зупиняючись на кожному. Представники ГО «Центр сталих ініціатив» відтепер зможуть самостійно напрацювати стратегічні напрямки діяльності організації, провести SWOT-аналіз, визначити її візію тощо.

 

Проєктний менеджмент – один із ключових напрямків роботи будь-якої організації.  Сьогодні представники ГО «Центр сталих ініціатив» освоювали ази проєктного менеджменту, розглядаючи структуру типової проєктної заявки та низку практичних кейсів.

Завтра ж на команду ГО «Центр сталих ініціатив»  чекає не менше насичений день. Спільно з нашими експертами вони продовжуватимуть роботу над розвитком навиків у проєктному менеджменті. Окрім того, розглядатимуться блоки щодо фандрайзингу, командної роботи, структури громадської організації, основних політик та положень.

 

Захід відбувався в рамках проєкту «Зміцнення спроможності ОГС у західних областях України», який реалізовує ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» за підтримки ІСАР Єднання у межах проєкту «Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Заступник керівника ГО "Освітньо-аналітичний центр розвитку громад"
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль