fbpx

Пошук партнерської організації для відбору молодіжних соціальних підприємств

Рубрика Новини

У рамках програми «Мріємо та діємо» IREX шукає кваліфіковану партнерську організацію для відбору п’ятнадцяти (15) соціальних молодіжних підприємств та проведення програми цілеспрямованої бізнес-підтримки відібраних учасників для адаптації їх бізнесу до умов діяльності під час війни. В рамках програми, обрана партнерська організація надаватиме українським соціальним молодіжним бізнесам експертну підтримку для розробки індивідуального плану відновлення й адаптації ведення бізнесу під час воєнних дій, експертний супровід та допомогу з отриманням гранту для реалізації своїх бізнес цілей. Для участі, будуть відібрані соціальні молодіжні бізнеси з усіх регіонів України (окрім безпосередньої зони військових дій на сході).

Запитання надсилайте на grants.diemo@irex.org не пізніше 10 січня 2023 р. із темою листа: Запитання згідно з ЗПЗ № 2023-025.

Кінцевий термін подачі заявки – до 20 січня 2023 року до 23:59 за київським часом.

Детальний опис та пакет документів можна знайти за посиланням.

Програма USAID “Мріємо та діємо” – 5-річна програма, спрямована на розвиток та підтримку молоді в Україні, створення сприятливого середовища, в якому молодь матиме можливість реалізувати свої мрії, ідеї та бачення розвитку країни. Не пропускайте актуальні можливості для молоді у Facebook та Instagram.

Програма впроваджується за фінансової підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) та виконується IREX.  

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль