fbpx

Пошук 40 організацій громадянського суспільства, які готові розвиватися й інвестувати час і зусилля у розвиток своїх команд

Якщо хочете мати більше стабільності в роботі, хочете вести вперед вмотивовану й надійну команду, хочете планувати ефективно й реалізовувати заплановане успішно – зробіть це за підтримки професійних коучів з організаційного розвитку.

Консультації та супровід ви можете отримати безоплатно в межах цієї програми.

Запрошуємо представників і представниць ОГС з Львівської, Полтавської, Волинської, Одеської, Житомирської, Рівненської та Закарпатської областей.

Що матиме кожна організація-учасниця програми в підсумку: 

  • записи чотирьох навчальних сесій для індивідуального опрацювання з командою;
  • можливість пройти попередню оцінку організаційної спроможності;
  • план розвитку, який за результатами попередньої оцінки допоможе розробити організаційний коуч;
  • додаткові консультації та зустрічі для згуртування команди ОГС і перших кроків у виконанні плану розвитку організації.

Хто може долучитися?

Якщо ваша організація працює у Львівській, Полтавській, Волинській, Одеській, Житомирській, Рівненській або Закарпатській області та хоче розвивати власну спроможність задля того, аби досягати кращих результатів — реєструйтеся на участь до 27 грудня.

Як взяти участь?

Щоб отримати записи навчальних сесій та підтримку від коучів з організаційного розвитку — зареєструйтеся за посиланням.

______________

Програма реалізується Громадською організацією «Подільська агенція регіонального розвитку» в рамках грантового проєкту «Розвиток спроможностей місцевих громадських організацій у воєнний час за допомогою пакету тренінгів з підготовки та відновлення», та стала можливою завдяки Агентству США з міжнародного розвитку (USAID) та щирій підтримці американського народу через Проєкт USAID «ГОВЕРЛА». Зміст заходів не обов’язково відображає погляди USAID та Уряду США.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль