fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Підтримайте голосом Максима Черкашина у конкурсі «Гордість Тернопілля»

Рубрика Новини

У 2021 році телеканали Тернопіль-1 та ІНТБ заснували телевізійну премію «Гордість Тернопілля». Претендентів на телепремію у 20 номінаціях міг подати кожен громадянин чи колектив.

Серед номінантів є Максим Черкашин, керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» та співзасновник міжнародного музичного фестивалю «Файне місто».

Максим Черкашин бореться за перемогу у номінації «Громадський діяч року» і його вже підтримали Сергій Притула – відомий волонтер та телеведучий і Дмитро Підручний – чемпіон світу з біатлону.

Проголосувати за номінантів мають можливість усі інтернет-користувачі. Одна особа має право проголосувати лише один раз у кожній із 20-ти номінацій. Голосування триває до 01-го грудня 2021р.

Телепремія проводиться з метою пошуку та відзначення визначних особистостей за вагомий внесок у політичне, економічне, культурне, духовне, соціальне, молодіжне, спортивне життя суспільства.

Підтримати Максима Черкашина можна перейшовши за посиланням, що займе до 20-ти секунд Вашого часу. Щиро дякуємо за підтримку!

Довідково:

Максим Черкашин має багаторічний досвід співпраці з низкою міжнародних донорських фондів: Фонд на підтримку демократії (NED), Європейський фонд за демократію (EED), Міжнародний фонд «Відродження», Український культурний фонд, Програма “U-LEAD з Європою” та інші. Також Максим Черкашин автор багатьох проєктів та досвідчений фахівець з питань реформи децентралізації, залучення громадськості та молодіжної політики.

 

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль