fbpx

Перший у Чернівцях молодіжний центр відкриється 12 серпня

Рубрика Новини

Завтра, 12 серпня, у Міжнародний день молоді, о 17.00 відбудеться відкриття комунальної установи «Молодіжний центр Чернівців «Резиденція молоді».

Тематика заходу «Встигнути все» і, як зазначають організатори, вона невипадкова. «Молодь – категорія населення, яка дивним чином встигає все: і вчитися, і відпочивати, і подорожувати, і працювати. Четверо відомих людей з різних сфер життя розкажуть як вони встигали все у молодості, як формували себе як особистостей, які були складнощі та невдачі, а які успіхи на їхньому шляху», – зазначається на сторінці організації.

А спікерами на заході будуть:

Роман Клічук – міський голова Чернівців;

Наталія Фрунзе – директорка департаменту соціальної політики;

Лілія Шутяк – медіатренерка, кандидатка наук із соціальних комунікацій, PR-менеджерка дитячого арт-видавництва «Чорні вівці»;

Олександр Ткачук – режисер, співзасновник Всесвітнього дня вишиванки, засновник продакш «Mamay Media».

Опісля виступів на присутніх чекає цікавий аукціон, бо лоти підготували спікери.

Також буде вікторина на знання фактів про Резиденцію, брендовані речі від установи та призи від спонсорів і музичний супровід. Тож завітайте в четвер о 17.00 до Резиденції молоді, яка розташована за адресою вул. Головна, 41.

Принагідно нагадаємо, що ми публікували цікаві інтерв’ю зі Світланою Олексійчук, директоркою Резиденції молоді (читайте тут) та Олександром Гуляєвим, керівником ГО «Центр молоді Чернівців», який разом з активом організації активно розбудовував центр молоді (розмову з ним про ГО та її розвиток читайте тут).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль