fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Партнерство з громадами: обговорено потенційний спільний проєкт з Великоберезовицьою ТГ

Рубрика Новини

У понеділок 17 травня в “Центрі розвитку громадської активності” відбулась робоча зустріч з представниками Великоберезовицької селищної ради, громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” та експертами.

Основною темою зустрічі було обговорення актуальних грантових конкурсів та спільна підготовка і подача проєктів. Як зазначив заступник Великоберезовицького селищного голови Володимир Тимчій: “Наша громада зацікавлена у залучені зовнішніх ресурсів тому важливо співпрацювати з тими, хто має досвід підготовки проєктних заявок та їх реалізації, співпраці з вітчизняними та міжнародними донорськими організаціями”.

Протягом зустрічі учасники обговорили теми спільних майбутніх проектів та роль кожного з партнерів у процесі їх підготовки та реалізації.

Для нас досвід співпраці з громадами, в контексті підготовки та реалізації спільних проєктів, не є новим. Ми розуміємо, що не завжди є досвідчені кадри в громадах, які можуть написати якісну проєктну заявку та ефективно співпрацювати з донором. Тому завдяки такій кооперації громади Тернопільщини матимуть більше шансів залучати зовнішні ресурси для власного розвитку” – коментує керівник громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” Максим Черкашин.

До речі, вже найближчим часом буде анонсовано про старт проєкту, який громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” реалізовуватиме у партнерстві з Тернопільською міською радою, за підтримки європейської донорської організації, направленого на підтримку та розвиток підприємців тернопільської громади.

Учасники зустрічі:

Володимир Тимчій – заступник Великоберезовицького селищного голови з питань діяльності виконавчих органів;

Оксана Зазуляк – головний спеціаліст відділу економічного розвитку, інвестицій та державних закупівель Великоберезовицької селищної ради;

Максим Черкашин – керівник громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”;

Оксана Качурівська – експертка громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль