fbpx

Отримайте бренд-айдентику для вашої організації безкоштовно

Рубрика Новини

Команда маркетингової агенції Revolta на волонтерських засадах створить нову чи оновить наявну бренд-айдентику для громадської організації чи соціального підприємства, діяльність якого має позитивний соціальний ефект. Подати заявку можна до 19-го вересня.

Revolta.Agency – це маркетингова агенція, яка понад 3 роки створює та оновлює бренди, у яких поєднує бізнес-функцію, естетичний вигляд і відповідну емоцію. Команда агенції долучається до pro bono руху та готова допомагати громадським організаціям чи соціальним підприємствам у їхній діяльності.

“Щоб створити чи оновити бренд-айдентику, яка буде не лише красивою, а й справді ефективною, ми проводимо чимало заходів які передують розробці дизайну. Ми досліджуємо зовнішнє середовище, складаємо профіль клієнта, проводимо стратегічну сесію та після цього створюємо платформу бренду, а вже на її базі розробляємо чи оновлюємо систему вербальних і невербальних комунікацій”, – розповідають маркетологи агенції Revolta.

Ознайомитись із деякими кейсами агенції можна за посиланням.

Для відібраної організації чи підприємства команда агенції створить:

●  сучасний маркетинг-обґрунтований логотип та додаткові візуальні ідентифікаційні елементи;

●  повний опис концепції, атрибутів і позиціювання бренду;

●  готовий дизайн ключових носіїв бренду (дизайн пакування, банерів, візиток тощо);

●  брендбук – єдиний документ, що міститиме усі перелічені вище матеріали та правила їх використання.

Взяти участь у конкурсі можуть громадські та благодійні організації, а також соціальні підприємства, які ще не мають сформованої бренд-айдентики або хочуть оновити наявну. Для участі до 19-го вересня включно заповніть заявку за посиланням https://probono.org.ua/events/brand-identity

Результати оголосимо 21-го вересня.

Компанія надає цю послугу на засадах pro bono (інтелектуальне волонтерство задля суспільного блага). Саме тому представники(ці) громсектору та соціальних підприємств мають можливість отримати цю послугу безкоштовно.

Джерело – портал “Громадський простір”

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль