fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Open Residence у молодіжному центрі Чернівців

Рубрика Новини

27 травня 2021 року у Чернівцях відбувся Open Residence на базі комунальної установи «Молодіжний центр Чернівців «Резиденція молоді». Головна ціль такого заходу – залучення молодих людей до управління та адміністрування установи. Організатори та учасники спільно шукали відповіді на низку питань: Як має працювати молодіжний центр? Який режим роботи? Які правила відвідування? Як подавати пропозиції до  заходів?

Про те, що планує «Резиденція молоді» у короткій перспективі, спитали у новообраної директорки установи Світлани Олексійчук. Виявилося, що справ надзвичайно багато, як і планів. У молцентрі планують закінчити ремонт та відремонтувати фасад.

«Готуємо приміщення до зими, підключення опалення, інших комунікацій. Дуже багато роботи з документами, ми тільки щойно зареєстрували юридичну одиницю, готуємо відповідний пакет документів для новоствореної організації»,  – розповідає Світлана Олексійчук.

  Також у молодіжному центрі розпочали формування штату.

«Шукаємо справжніх фахівців, в яких горять очі від бажання працювати, працювати в команді. В нас буде два відділи: відділ комунікацій та проєктний відділ. Крім того, ми шукаємо волонтерів, амбасадорів молцентру, які хочуть себе спробувати в роботі, але ще не закінчили школу, або не визначились ким хочуть стати в майбутньому. Ми відкриті до нових ідей, прагнемо відійти від шаблонних заходів. Хочемо, щоб молодь сама приходила до нас з своїми проектами, а ми будемо надавати підтримку та платформу для реалізації їх ідей», – прокоментувала директорка молодіжного центру.

Серед планів тут накресли кілька пунктів:

  • Співпраця з ГО, підписання меморандумів.
  • Обмін досвідом між іншими молцентрами.
  • Вступ в Асоціацію молодіжних центрів.
  • Соціальне підприємництво.
  • Стажування молоді.
  • Співпраця з бізнес-сектором.
  • Налагодження партнерства з Британською радою
  • Пошук грантових програм.
  • Ігротеки.

Сама ж директорка зараз працює над заповненням заявки по індексу благополуччя молоді з фондом народонаселення. До речі, ми публікували цікаве інтерв’ю зі Світланою, яке можете прочитати тут.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль