fbpx

Онлайн-тренінг для працівників органів місцевого самоврядування та державної влади

Рубрика Новини

Сьогодні керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин провів онлайн-тренінг з проєктного менеджменту для учасників навчальної програми від Тернопільського регіонального центру перепідготовки та підвищення кваліфікації.

Працівники органів місцевого самоврядування, органів державної влади та інших установ ознайомилися з основними етапами проєктного циклу та дізналися про важливі речі в проєктній діяльності на прикладі практичного кейсу громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Максим Черкашин розповів про ключові донорські організації, які працюють з органами місцевого самоврядування та громадськими організаціями. Аналізувалися аплікаційні форми від Українського культурного фонду, Європейського фонду за демократію (EED), Національного фонду на підтримку демократії (NED), Національного фонду «Відродження» та інших донорів.

«Важливим є партнерство громадського сектору та територіальних громад у контексті подання спільних заявок на різні грантові конкурси. Багато донорів ставлять однією із вимог мати в партнерах громадську організацію або подібну співпрацю розглядають як додаткову перевагу при оцінюванні заявки. Наша організація вже має досвід такої співпраці, зокрема, нещодавно ми разом з Тернопільською міською радою розпочали реалізацію проєкту з підтримки малого та середнього бізнесу за підтримки Німецького товариства  міжнародного товариства (GIZ). Буває часто, що в органів місцевого самоврядування мало досвіду в проектному менеджменті, у такому разі завжди можна шукати партнерів з громадського сектору з відповідними навиками і командою», – підкреслив Максим Черкашин.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль