fbpx

Онлайн-гра для громадських організацій допоможе з’ясувати наскільки вони турбуються про планету та довкілля

Рубрика Новини

В рамках проєкту «ecoГО» громадська організація «Буковинська агенція регіонального розвитку» сформувала практичні рекомендації про те, як зробити діяльність громадської організації дружньою до довкілля.

«Ми виготовили 4 відео на теми: як ГО може спланувати проєкт, провести захід, організувати побут без негативного впливу на довкілля, а також як координувати операційну роботу ГО у діджитал просторах. Також ми створили онлайн-гру, яка допоможе організаціям перевірити наскільки вони бережливі до ресурсів та дбають про майбутнє планети», – розповіла Анастасія Головченко, керівниця проєкту.  

Для зручності також було розроблено серію відповідних чек-листів, які організації можуть використовувати щоразу, плануючи свою роботу та побут. Для прикладу, акцентовано увагу на використанні паперу: купувати папір з переробленого матеріалу; використовувати папір лише за крайньої необхідності; максимально друкувати на двох сторонах аркушу; стимулювати використання чернеток, які залишаються опісля одностороннього друку; надавати перевагу сучасним струменевим принтерам, які більш екологічні та зручніші у використанні.

Усі матеріали, які допоможуть організаціям бережливіше ставитись до використання ресурсів планети, проводячи свою діяльність та організовуючи заходи, за посиланням: https://bit.ly/3qShctt

А перевірити наскільки ваша громадська організація дружня до довкілля можна за допомогою інтерактивної гри (телеграм-бот) «17 цілей – 17 рівнів».

Пройди гру і дізнайся, наскільки успішно твоя організація турбується про майбутнє планети!

Грай тут https://t.me/sdg_test_bot

Проєкт реалізовано за підтримки Британської ради в Україні.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль