fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Незабаром відбудеться #ЗапальнаРозмова з Дмитром Підручним

Рубрика Новини

Команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності» запускає нову рубрику #ЗапальнаРозмова, у якій громадські активісти та всі бажаючі матимуть можливість поспілкуватися з відомими спортсменами, акторами, волонтерами, управлінцями, бізнесменами та з іншими людьми, які досягли значних успіхів у своїй справі.

«У громадському секторі України задіяно орієнтовно 3-5% мешканців, але ми дуже хочемо збільшити цей показник. Тому будемо спілкуватись з відомими людьми, яких читають і слухають ті, хто ще не задіяний в громадську секторі. Таким чином ми сподіваємось вийти на нову аудиторію та мотивувати її бути активною і змінювати свої громади на краще», – коментує запуск нової ініціативи керівник громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» Максим Черкашин.

Першим гостем рубрики #ЗапальнаРозмова буде Дмитро Підручний, перший в історії України чемпіон світу з біатлону серед чоловіків, відомий спортсмен та громадський активіст.

Онлайн-зустріч відбудеться 25 грудня об 15:00 за київським часом. Дмитро вийде на зв’язок з Австрії, де він разом з командою перебуває на змаганнях. Зареєструватися для участі в онлайн-зустрічі можна за цим посиланням. Зареєстрованим учасникам на електронну адресу буде надіслано лист посиланням для підключення до онлайн-події.

Учасники зможуть задавати питання героєві рубрики, ба більше, автор найкращого запитання, на думку Дмитра,  отримає від нього подарунок.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль