fbpx

Нацоб’єднання радників з питань молоді та Освітньо-аналітичний центр розвитку громад уклали меморандум про співпрацю

Рубрика Новини

22 червня під час презентації нової ГО “Національне об’єднання радників з питань молоді” у Тернополі – було укладено і меморандум про співпрацю з командою Освітньо-аналітичного центру розвитку громад.

“Усвідомлюючи необхідність спільних дій, спрямованих на удосконалення інституту радників з питань молоді, розбудови конструктивної взаємодії влади та громадськості, створення сприятливих умов для розвитку молоді, усвідомлюючи необхідність спільних дій, спрямованих на створення партнерських відносин між молоддю, громадськістю та органами місцевого самоврядування, прагнучи забезпечити максимальну ефективність здійснюваних заходів щодо досягнення спільних цілей уклали цей Меморандум про партнерство та співробітництво”, – йдеться у документі.

Організації планують співпрацю у напрямку інформаційної підтримки ініціатив, реалізації заходів для молоді та розвитку спільнот у громадах.

«Наша організація реалізувала чимало проєктів, які стосувалися покращення роботи з молоддю в територіальних громадах. Разом з експертами ми допомогли напрацювати більше 50-ти стратегій розвитку молодіжних середових у громадах. У такий важкий час молодь потребує особливої підтримки. Ми переконанні, що наше партнерство з Національним об’єднанням радників з питань молоді сприятиме налагодженню якісної роботи з молоддю на місцях та стане хорошим інструментом для напрацювання нової молодіжної політики», – ділиться Максим Черкашин, керівник ГО «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Ірина Полєтуха, керівниця Нацоб’єднання радників з питань молоді, зазначали, для їхньої організації це партнерство – це перш за все чудова нагода заглибитися в питання громад Тернопільської області та інших областей, де реалізовує свою діяльність Центр.

«Саме практики залучення громадян до самоврядування і співтворення локальних політик, залучення грантів та інвестицій на роботу з молоддю ми бачимо як стратегічну точку дотику з партнером», – додала Ірина Полєтуха.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль