fbpx

Налаштування власних кабінетів на платформі «Відкритий ринок»

Рубрика Новини

Розпочинаємо публікацію матеріалів відеокурсу «Дрібні фермерські господарства – як перейти в онлайн?». Відеокурс є частиною проєкту «Пандемія як шанс для удосконалення роботи дрібних фермерів заходу України», який реалізовує команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Курс розрахований для дрібних фермерів та малих виробників, завдяки якому вони зможуть ознайомитися з порадами експертів щодо налагодження ефективної роботи в мережі Інтернет.

Тема першого уроку – Налаштування власних кабінетів на платформі «Відкритий ринок»

Тренер – Євген Підгурський , технічний консультант майданчика “Відкритий ринок”

У відео-уроці детально розповідається про майданчик «Відкритий ринок», на якому дрібні фермери, малі виробники та сімейні господарства можуть безкоштовно розміщувати свою продукцію. Це майданчик для продажів та комунікації між виробниками та споживачами. Детальніше у першому відео-уроці.

Слідкуйте за нашими новинами, попереду ще багато нових та корисних матеріалів.

Матеріал підготовлено за підтримки  Міжнародного фонду “Відродження” та  Європейського Союзу в рамках гуманітарної ініціативи «Людяність і взаємодопомога». Матеріал відображає позицію авторів і не обов’язково відображає позицію Міжнародного фонду «Відродження» та Європейського Союзу».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль