fbpx
IV КОНКУРС АКТИВІСТІВ
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Заявки більше не приймаються
до закінчення прийому заявок

Найкращі практики молодіжної роботи у 2021 році назвали на Рівненщині

Рубрика Новини
МістоРівне

В рамках обласної Програми розвитку молодіжного середовища у грудні управління молоді та спорту Рівненської ОДА оголосило конкурс кращих практик роботи з молоддю у 2021 році, щоб обрати переможців у п’яти номінаціях.

До обласної комісії надійшло майже два десятка креативних ідей з усіх куточків області, які були реалізовані цьогоріч. Учасники надіслали свої презентації, а вже обласна комісія визначила найкращі.

🌟Так, у номінації «Підтримка молодіжних проєктів та ініціатив, забезпечення участі молоді    в житті громади» визначено два переможця.

ГО «Сприяння розвитку села» реалізував проект «Вільний кіноPROSTIR», у рамках якої у парку смт Демидівка створено постійнодіючу локацію для організаціі кінопоказів, трансляцій культурних подій, спортивних змагань, проведення інтерактивних заходів.

Ідея «Арт-простір «Friendly city» відділу проєктної та інвестиційної діяльності виконкому Острозької міськради передбачала створення під час різноманітних молодіжних і просвітницьких заходів тематичного муралу із зображенням трьох пам’яток архітектури національного значення та найдовшого прапора.

Переможцем номінації «Просвітницька діяльність з прав людини, захисту прав людини, гендерної рівності тощо» визначено Рівненський обласний молодіжний пластовий вишкільний центр із проектом «Активація». Це серія тренінгів для активних членів учнівського самоврядування та молоді, які мають бажання розвивати молодіжну політику у своїй громаді.

Першість у номінації «Інклюзивний розвиток (включення вразливих груп молоді) та волонтерство» отримала ГО «Нація талантів». Соціальний проєкт «Можливості без меж» орієнтований на інклюзію через організацію взаємодії людей з особливими потребами задля їх інтеграції у суспільство та підвищення якості життя. До Проєкту залучили 20 учасників із різними особливими потребами та 20 активних рівнян які працюють у парі.

Одразу два переможця визначили у номінації «Патріотичне виховання».

Так, табір військово-історичної реконструкції «Повстанські ночі», що реалізує ГО «Фонд молодіжних ініціатив «Крила»  дає змогу молоді з різних регіонів України сформувати ціннісні орієнтири, утвердження національно-патріотичної свідомості через історико-пошукову роботу на території Рівненської області.

ГО «Рівненська обласна федерація козацького бойового мистецтва Спас» у 2021 році провела два фестивалі: козацької традиційної культури «Курган Леля» і фестиваль козацької звитяги «Покровський вітер». Крім того, проведено вишкільний табір «Спас 2021», турнір з лазертагу серед старшокласників Рівного та турнір з пейнтболу серед молоді області «Козацька звитяга», тренінги «Лідерство у національно-патріотичному вихованні» і «Проектний менеджмент».

У номінації «Інші сфери» першість здобула ГО «Агенція розвитку громад «Інтонація ЗМІН». Проєкт «Лінія життя» – це масштабна і довготривала ініціатива із навчання домедичної допомоги для шкільної молоді. Також це просвітницька робота у закладах освіти Дубенщини у форматі майстер-класів для старшокласників.

Вже незабаром переможці будуть нагороджені грамотами та подарунками за власний внесок у розвиток молодіжного середовища Рівненщини.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль