fbpx

Набір на тренінг «Проєктний менеджмент: рівень PRO»

Команда громадської організації “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” запрошує громадських активістів та працівників органів місцевого самоврядування взяти участь у тренінгу «Проєктний менеджмент: рівень PRO». Захід проходитиме 30-31 серпня в місті Тернополі в режимі офлайну.

Цільова аудиторія: громадські активісти, представники громадських організацій та асоціацій, працівники органів місцевого самоврядування, які відповідають за написання проєктів.

Географія форуму: Тернопільська, Рівненська, Хмельницька, Львівська, Чернівецька та Івано-Франківська області.

Дата проведення – 30-31 серпня

Для участі в заході необхідно зареєструватися за цим посиланням та пройти конкурсний відбір. Перевага віддається учасникам, які мають досвід в проєктному менеджменті.

Дедлайн прийому заявок – 22 серпня, 18.00 год.

Результати відбору будуть оголошені 23 серпня на сайті проєкту та сторінці громадської організації в соціальній мережі Facebook.

З міркувань безпеки в заході зможе взяти участь не більше 30 учасників, які будуть забезпеченні усім необхідним для роботи на тренінгу.

Участь в тренінгу безкоштовна. Організатори заходу компенсують витрати на проїзд, забезпечують проживання та харчування для учасників. 

У разі виникнення додаткових запитань, будь ласка, звертайтеся за електронною адресою centrrga@gmail.com.

Захід проходитиме в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED). Проєкт реалізовує громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад».

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль