fbpx

На Тернопільщині обирають кращі програми, проєкти, заходи, розроблені інститутами громадянського суспільства

Рубрика Новини
Відбулося чергове засідання конкурсної комісії з визначення кращих програм, проєктів, заходів, розроблених інститутами громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких коштом обласного бюджету надаватиметься фінансова підтримка у 2022 році.
У засіданні взяв участь Максим Черкашин, керівник Освітньо-аналітичний центр розвитку громад, який входить в експертну комісію конкурсу.
Загалом під час засідання було розглянуто 17 проєктів.
На першому етапі конкурсу члени конкурсної комісії індивідуально оцінювали конкурсні пропозиції на відповідність запланованих заходів пріоритетним завданням та загальнодержавним та/або місцевим програмам.
“Загалом подали з Тернопільської області 17 проєктів, 7 з яких з Бережан. Проєкти досить різного плану та якості. Але це лише початок! Сподіваюсь, що наступного року проєктів буде більше, і вони будуть ще більш якісними та з креативним підходом”, – коментує Максим Черкашин.
На другому етапі конкурсу буде проводитися відкритий захист конкурсних пропозицій та індивідуальне оцінювання членами конкурсної комісії конкурсних пропозицій.
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль