fbpx

На Тернопільщині дві громади підписали меморандум про співпрацю у сфері молодіжної політики

Рубрика Новини

Зборівська та Копичинецька громади підписали меморандум про співпрацю у сфері молодіжної політики. Підписаний меморандум стане важливим кроком у розвитку молодіжних спільнот Зборівської та Копичинецької громади, сприяючи обміну досвідом, ідеями та ініціативами.

«Ми віримо, що через цю співпрацю зможемо створити неймовірні можливості для молоді розкрити свій потенціал та внести позитивний вклад у розвиток наших міст», – зазначають на сторінці Молодіжного конгресу Зборівської громади.

Що ж заплановано в межах цієї угоди?

  • Обмін найкращими практиками у молодіжній політиці та управлінні.
  • Спільне проведення освітніх та культурних заходів, які сприятимуть обміну знань та розвитку творчості.
  • Взаємне сприяння у реалізації молодіжних проєктів та ініціатив.
  • Впровадження спільних програм для підтримки молоді у різних сферах.

Голова Зборівської міської ради Руслан Максимів: Завжди, як влада, підтримуємо молодь. Коли виникла ідея цього меморандуму, то зустрілись онлайн і обговорили, якою може бути ця співпраця. Вирішили, що стосуватиметься молодіжних політик громад. Почали підготовку і оперативно спільно створили меморандум.

“Приємно, що молодь наших громад тісно співпрацює не перший місяць. Звісно, що ми лише за те, щоб підтримувати це партнерство на рівні обох громад. Плануємо спільні заходи вже зараз”, – наголосив голова Копичинецької міської ради Богдан Келічавий.

Керівниця регіонального офісу U-LEAD у Тернопільській області зазначила, що меморандум у сфері молодіжний політки між двома громадами підписаний чи не вперше в регіоні. Експертка переконана, що такий підхід тільки сприятиме розвитку молодіжних середових в обох громадах та стане прикладом для інших.

 

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль