fbpx

На Рівненщини будуть вчити жінок розпочати свій бізнес

Рубрика Новини
МістоРівне

У липні в Рівненській області стартують тренінги «Розпочни свій бізнес» за програмою Міжнародної організації праці. Під час триденного навчання учасниці дізнаються, що таке бізнес-план та як його написати, маркетинг, робота з персоналом, закупівлі, розрахунок собівартості, фінансове планування, джерела та залучення стартового капіталу.

Тренінги відбудуться у м. Дубно (21-23 липня), м. Корець (26-28 липня) та в м. Рівне (02-04 серпня).

Ресурсний центр ГУРТ запрошує жінок, які мають бізнес-ідею, бажають отримати нові навички ведення підприємницької діяльності, започаткувати чи розвинути власну справу, навчитися писати бізнес-план та отримати менторський супровід на шляху до реалізації власної бізнес-ідеї, взяти участь у тренінгу Проєкт спрямований на стале відновлення рівня життя населення, яке постраждало від наслідків пандемії COVID-19 в Україні, через розширення економічних можливостей для жінок шляхом вдосконалення відповідних інституційних механізмів та створення умов для реалізації таких можливостей та реалізується у двох цільових регіонах – Рівненській та Сумській областях.

Подати заявку на участь у тренінгах «Розпочни свій бізнес» можна за цим посиланням: bit.ly/3h3Bcog

Відібрані учасниці отримають лист-запрошення від організаторів із усіма логістичними та програмними деталями. Учасниці отримають ментоську підтримку для реалізації своїх бізнес-ідей.

Один із напрямів проєкту стосується зміцнення потенціалу для розширення економічних можливостей для жінок і підтримка ММСП, очолюваних жінками. Заплановано, що щонайменше 100 жінок у цільових областях пройдуть навчання з розвитку їх підприємницьких навичок та 25 жінок-підприємниць у цільових областях, які розроблять найбільш перспективні бізнес-плани, отримають менторську підтримку для реалізації своїх бізнес-планів щодо створення нових або розвитку існуючих ММСП, включаючи перехід до більш стійких бізнес-моделей, що допоможуть пристосуватися в новому посткризовому бізнес-середовищі.

Участь у тренінгах безоплатна. Організатори забезпечують учасниць навчальними матеріалами та харчуванням під час проведення тренінгу. Будь-які транспортні та витрати на проживання учасниць не відшкодовуються.

Тренінги «Розпочни свій бізнес» організовує Ресурсний центр ГУРТ у рамках спільної пілотної ініціативи МОП та ПРООН.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль