fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

На Рівненщину з’їхалися молодіжні лідери з 14 областей України

Рубрика Новини
МістоРівне

11 листопада розпочався Всеукраїнський тренінг для представників молодіжних консультативно-дорадчих органів.

 

В тренінгу беруть участь 35 учасників з молодіжних рад та ініціативних груп по створенню молодіжних рад з 14 областей України.

 

Ключовою метою курсу тренінгів є розвиток та згуртованість молодіжних консультативно-дорадчих органів України, поглиблення теоретичних знань та навчання нових практичних кейсів для роботи в регіонах.

 

«Важливим є залучення молоді до ухвалення рішень на національному, регіональному та місцевому рівнях. Тому сьогодні в Україні активно розвивається мережа молодіжних консультативно-дорадчих органів, що утворюються при органах державної влади та місцевого самоврядування. Водночас, існує гостра потреба в підвищенні якості діяльності таких молодіжних рад, їх умінь та навичок», – коментує начальниця відділу молодіжної політики та взаємодії з громадськими організаціями Наталія Чигир.

 

Відтак зазначений захід має стати дієвим інструментом реалізації державної політики в молодіжній сфері за напрямами:

 

  • активізація залучення молоді до процесів ухвалення рішень, зокрема, через організацію навчання представників молодіжних консультативно-дорадчих органів;

 

  • поглиблення партнерства та співпраці представників МКДО регіонального та місцевого рівнів з різних регіонів України в напрямі ефективної діяльності, створення та реалізації спільних ініціатив, обміну досвідом.

 

Організатори: Міністерство молоді та спорту України, Рівненська обласна державна адміністрація та NGO Youth Platform \ ГО “Молодіжна Платформа”.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль