fbpx

На Рівненщині жінки об’єдналися, щоб боротися з насильством

Рубрика Новини

На Рівненщині з’явилася нова неурядова організація, яку заснували відомі громадські активістки Ліана Диновська та Ірина Пашкевич. Жінки вирішили об’єднатися разом у громадській організації «АНГЕЛИ ЖИТТЯ», щоб сприяти здійсненню захисту прав людей, які потребують захисту та допомоги у різних її проявах.

Цілями організації є:

  • захист потерпілих від домашнього насильства;
  • протидія рейдерству;
  • запобігання порушенню права на захист;
  • правова допомога;
  • допомога малозабезпеченим і тим, хто опинився у складних життєвих обставинах.

Організація у березні вже встигла підписати меморандуми про співпрацю із Західним міжрегіональним управлінням Міністерства юстиції (м. Львова) у Рівненській області в особі заступника начальника Сальчук Оксани Анатоліївни та  з Центром надання адміністративних послуг у місті Рівному. Співпрацю планують на принципах взаємодії та координації спільної діяльності між державними установами та громадськими активістами. Підписання меморандумів сприяєтиме впровадженню ідей, проєктів та програм, які спрямовані на позитивні зрушення у сфері захисту прав, свобод і законних інтересів громадян, які потребують соціального захисту.

«Віримо, що невдовзі всі спільні починання працюватимуть на благо та допомогу всім, кому необхідна буде підтримка та допомога у складних життєвих перипетіях», – зазначає правозахисниця, сімейна радниця та медіаторка Ліана Диновська на своїй сторінці в соціальних мережах.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль