fbpx

На Рівненщині відзначили переможців конкурсу «Різдвяний переполох»

Рубрика Новини
МістоРівне

Молода і активна команда ГО «ART COOL» активно розвиває свою діяльність на півночі Рівненщини. Минулого року організація започаткувала музичний конкурс,  а оскільки карантинні обмеження досі тривають, то його вже вдруге проводять в дистанційному форматі. Підтримав таку ініціативу  голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук, тому у 2021 році участь у  дистанційному музичному конкурсі «Різдвяний переполох» могли взяти  жителі Сарненщини. Проте вже у 2022 році ГО«ART COOL» розширили географію конкурсу та залучили до участі Вараський район.

Подія, хоч і відбувається онлайн, але  дає можливість молоді різної вікової категорії проявити себе і показати свої таланти іншим. За два роки діяльності в конкурсі сумарно прийняло участь 230 жителів Сарненського та Вараського районів!

«Як казав Йоганн Вольфганг Гете: «Людина, що володіє талантом, відчуває найбільше щастя тоді, коли використовує цей талант».  На жаль, ковідні реалії також внесли  багато заборон та обмежень  в наше культурне життя. Те, що раніше здавалось буденним, почало задаватись неможливим. Особливо, це стало відчутно для талановитих діток, які в ковідних умовах втратили можливість демонструвати свої здібності та таланти на сцені», – розповідає Неоніла Баловіна, співорганізаторка конкурсу.

Ми впевнені, що музичний конкурс “Різдвяний переполох” стане традиційним та об’єднає творчу молодь не лише Рівненської області, але і всієї України.

Вітаємо команду активістів ГО «ART COOL» та всіх, хто долучився до даного проєкту! Бажаємо натхнення та творчих перемог !

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль