fbpx
IV КОНКУРС АКТИВІСТІВ
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Заявки більше не приймаються
до закінчення прийому заявок

На Рівненщині відзначили переможців конкурсу «Різдвяний переполох»

Рубрика Новини
МістоРівне

Молода і активна команда ГО «ART COOL» активно розвиває свою діяльність на півночі Рівненщини. Минулого року організація започаткувала музичний конкурс,  а оскільки карантинні обмеження досі тривають, то його вже вдруге проводять в дистанційному форматі. Підтримав таку ініціативу  голова Сарненської районної ради Ярослав Яковчук, тому у 2021 році участь у  дистанційному музичному конкурсі «Різдвяний переполох» могли взяти  жителі Сарненщини. Проте вже у 2022 році ГО«ART COOL» розширили географію конкурсу та залучили до участі Вараський район.

Подія, хоч і відбувається онлайн, але  дає можливість молоді різної вікової категорії проявити себе і показати свої таланти іншим. За два роки діяльності в конкурсі сумарно прийняло участь 230 жителів Сарненського та Вараського районів!

«Як казав Йоганн Вольфганг Гете: «Людина, що володіє талантом, відчуває найбільше щастя тоді, коли використовує цей талант».  На жаль, ковідні реалії також внесли  багато заборон та обмежень  в наше культурне життя. Те, що раніше здавалось буденним, почало задаватись неможливим. Особливо, це стало відчутно для талановитих діток, які в ковідних умовах втратили можливість демонструвати свої здібності та таланти на сцені», – розповідає Неоніла Баловіна, співорганізаторка конкурсу.

Ми впевнені, що музичний конкурс “Різдвяний переполох” стане традиційним та об’єднає творчу молодь не лише Рівненської області, але і всієї України.

Вітаємо команду активістів ГО «ART COOL» та всіх, хто долучився до даного проєкту! Бажаємо натхнення та творчих перемог !

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль