fbpx

На Львівщині реалізовуватимуть 8 молодіжних проєктів

Рубрика Новини
МістоЛьвів

Усі команда мали можливість пройти навчання та  якісно підготувати свої заявки до громадського голосування. З командами працювали ментори та тренери, які підтримували команди на всіх етапах підготовки проєкту до пітчингу перед членами журі.

Після громадського голосування, яке тривало 7 днів, учасники презентували 20 проєктів перед комісією, що складалася з представників Британської ради, ГО «Молодіжна платформа», Львівської ОДА та Львівського обласного молодіжного центру.

Оцінки проєкту від журі, були поєднані з балами, які проєкт отримав від громадського голосування (у відношенні 70% та 30% голосів відповідно). Проєкти, що не пройшли конкурсний відбір, отримають зворотний зв’язок щодо покращення їхньої ідеї проєкту соціальної дії, що допоможе запровадити його в майбутньому та знайти підтримку і все таки реалізувати інціативу.

Переможцями стали 8 проєктів, які реалізовуватимуть на Львівщині організатори отримають співфінансування від Британської Ради у розмірі до 35 тис. грн, серед яких:1. Проєкт підтримки для малозабезпечених «Helpbox»

2. БібліоРозділля

3. Сокальський велопаркінг

4. Швидше, вище, сильніше!

5. Соціальна крамниця-майстерня «Надія»

6. Танцювальний зал «Барвінок»

7. Молодіжний простір «ДоброСин»

8. Побут(и)тут – культурний центр в селі

Вітаємо переможців і бажаємо натхнення у реалізації їх соціальних ініціатив.

Британська Рада спільно з Європейською Комісією, в межах проєкту «Зміцнення міжсекторальної співпраці для соціальної згуртованості» (SC3), національним партнером громадською організацією «Молодіжна платформа» та локальним партнером Львівським обласним молодіжним центром завершили обласний пітчинг проєктів соціальної дії та визначили переможців на Львівщині.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль