fbpx

На Хмельниччині розігрують грант для молоді

Рубрика Новини

У Полонській територіальній громаді організовано громадську ініціативу «Полонська Платформа Партнерства» із розробленою грантовою програмою у розмірі 30 000 грн. Грант надається для створення і реалізації проєктів шкільної молоді.

Отримання гранту дозволить, зосередитися молоді в процесі виконання проєкту для його реалізації. Проєкти будуть реалізовуватися спільно. Проєкт повинен допомогти молоді з регіонів втілити креативний задум, реалізувати найсмиливіші мрії та бачення розвитку добробуту своєї громади.

Загалом було подано на грант 10 проєктних заявок з різних сфер: екології, культури, інновацій та молодіжного середовища. В другий тур пройшло 4 проєктні заявки:

  • Маївка Світлана проєкт «Інноваційний лекторій просто неба» Полонської гімназії;
  • Каневська Оксана проєкт «Інформаційний хаб» Полонської ЗОШ І-ІІІ ступенів №6;
  • Скоропаденко Ольга проєкт «Метеостанція для малят «Веселка» ЗДО №2 «Веселка»;
  • Гринчук Лілія проект «Туристичний дитячий путівник «Шлях Полонськими скарбами» – інтерактивна карта – гра Полонської гімназії.

5 червня 2021 року відбудеться оголошення результатів і напрацювання стратегії роботи.

«Уже в суботу ми будемо вітати переможців та разом з усіма командами станемо учасниками реалізації першого позаконкурсного проекту «Музичний кліп дитячого гімну м.Полонне», поданий дитячими вокальними колективами “Viva” та «Співограй» – коментує Віталій Головня, ініціатор грантової програми.

На базі «Полонська Платформа Партнерства» планується організація семінарів, форумів, тренінгів, вебінарів, школи розвитку та багато інших активностей.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль