fbpx

На Хмельниччині пройшов дводенний захід “Школа активіста

Рубрика Новини
28-29 жовтня 2023 року в таборі “Над Збручем” пройшов дводенний захід “Школа активіста: навчання асистентів та програмних менеджерів в громадському секторі. Ці два дні були наповнені новими знаннями та враженнями для всіх учасників.

Першого дня учасники взяли участь у тренінгах на тему “Особливості сфери волонтерства та громадської діяльності” та “Дизайн мислення при написанні проєктів”. Ці тренінги були не лише теоретичними лекціями, а й практичними вправами, де учасники мали можливість застосовувати отримані знання у командах. Після тренінгів на учасників чекав тімбілдінг та нетворкінг, що дозволило їм краще пізнати один одного та зміцнити командний дух.

Другого дня учасники взяли участь у тренінгах на теми “Проєктний менеджмент”, “Адвокація проєктів” та “Залучення ресурсів та партнерства”. Особливу увагу приділено написанню проектних заявок, де учасники мали можливість розглянути реальні кейси та навчитися правильно формулювати мету, завдання та цілі своїх проєктів.

Один із найцікавіших аспектів заходу було розглядання конкретних кейсів учасників, де всі мали можливість навчитися на прикладі інших, ділитися власним досвідом та експертною думкою.
Поза тренінгами учасники також мали змогу насолодитися красою природи, насититися енергією річки Збруч та першими нотками осені, що сприяло зарядженню позитивним настроєм та натхненням.
Захід став крисним досвідом для всіх учасників, де теорія перетворилася на практику, а набуті знання можна було застосувати в реальних ситуаціях. Учасники залишили захід із задоволенням, новими знаннями та підвищеним ентузіазмом до подальших проєктів у громадському секторі.
Захід організовано в рамках проєкту «NGO relocation», що реалізовує команда громадської організації Освітньо-аналітичний центр розвитку громад у партнерстві із National Endowment for Democracy(NED)
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль