fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Молодіжний форум можливостей #Не_Формат відбудеться у Львові

Рубрика Новини
МістоЛьвів

9 жовтня для молоді вже втретє проходитиме форум можливостей #Не_Формат у місті Львів. Цьогоріч захід проводитимуть під гаслом “Анти!”.

На ньому будуть представлені 5 платформ: (анти)відпочинок, (анти) саморозвиток, (анти) свобода, (анти) робота, (анти) права. Організатори зазначають, говоритимуть про прокрастинацію та як зловити дзен, успішні молодіжні стартапи, правову частину роботи молоді, перевагу відпочинку над надмірним саморозвитком. Також згадуватимуть історію створення суспільних рухів. #Не_Формат включає в себе участь 20 спікерів.

Організатори вже представили одну з них – Ярославу Бондаренко – засновницю HR TEAM, модель Bravo Model Management. Вона проводить тренінги, створює проекти для розвитку молоді та розповість про можливості заробітку та їхню прокачку, застосування набутих знань і правильну роботу з клієнтом.

“На форумі працюватиме кафе можливостей ГО, де можна буде познайомитися з активними громадськими організаціями Львівщини. Це значно допоможе розпочати втілити свої ідеї в життя в той же день”, – повідомляють організатори на офіційній сторінці заходу про масштабний нетворкінг.

Завдяки форуму відкриються нові можливості для молоді, надихнуть її на створення власних ініціатив, що дасть можливості розвитку громад області. Захід відбудеться на території Палацу культури імені Гната Хоткевича (вулиця Кушевича, 1) з дотриманням карантинних обмежень та рекомендацій МОЗ на період карантину. Початок о 10:00. Дійство організовують Львівський обласний молодіжний центр спільно з організацією “Центр ініціативної молоді”.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль