fbpx

Молодіжна рада при Хмельницькій обласній державній адміністрації оновлює свій склад 2021 року

Рубрика Новини

«Молодіжна ради це чудова перспектива для громад активізувати молодь та і себе разом з ними, впроваджувати нові і круті проєкти, створювати можливості для розвитку молоді на місцях». Одна з ключових тез, які найкраще характеризують діяльність Молодіжної ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації. Нещодавно стало відомо про оновлення складу молодіжної ради.

Що потрібно, щоб подати документи? Установчі збори з формування нового складу молодіжної ради при Хмельницькій обласній державній адміністрації відбудуться 14 травня 2021 року.

Для участі в установчих зборах до 14 квітня включно необхідно подати заяву, написану у довільній формі, підписану уповноваженою особою керівного органу інституту громадянського суспільства.

До заяви додаються:

  • прийняте у порядку, встановленому установчими документами інституту громадянського суспільства, рішення про делегування для участі в установчих зборах представника, який одночасно є кандидатом на обрання до складу молодіжної ради;
  • біографічна довідка делегованого представника інституту громадянського суспільства із зазначенням його прізвища, імені, по батькові, місця роботи чи навчання, посади в інституті громадянського суспільства, контактної інформації;
  • інформація про діяльність інституту громадянського суспільства за останній рік;
  • інформація про отримання інститутом громадянського суспільства як володільцем бази персональних даних його членів згоди делегованого ним представника на обробку його персональних даних.

Пакети документів для участі в установчих зборах в паперовому вигляді та їх скановані копії на електронних носіях приймаються до 14 квітня 2021 року включно до 16.00 год за адресою: м.Хмельницький, майдан Незалежності, Будинок рад, каб.401.

До складу молодіжної ради можуть входити громадяни України віком від 14 до 35 років, які є:

– представниками молодіжних консультативно-дорадчих органів при сільських, селищних, міських, районних у містах радах, утворених на території Хмельницької області (за згодою);

– представниками інститутів громадянського суспільства, що провадять діяльність у молодіжній сфері, які зареєстровані в установленому порядку та/або провадять діяльність на території Хмельницької області (за згодою);

– представниками органів студентського та учнівського самоврядування та їх обласних об’єднань (за згодою).

Відповідальна особа: Ілля Осадчук

моб. тел. 096-142-44-58, email: osadchuk1@i.ua.

Для довідки:  

Молодіжна рада – це інструмент молодіжного «голосу», який дає можливість почути молодих людей. Це консультативно-дорадчий орган, який утворюється при органах місцевого самоврядування із представників молоді для консультування, розробки та реалізації молодіжної політики на місцях.

Який портрет молодіжної ради сьогодні:?

  1. Нові, перспективні ідеї для розвитку вашої громади
  2. Свідома та активна молодь
  3. Освітній майданчик для розвитку демократії.
  4. Промоція вашої громади (в першу чергу за рахунок доступу та активності молодих людей в сучасних інформаційних каналах).
  5. Соціальний ліфт для молодих та активних.
  6. Оцінка реальної ситуації в молодіжному середовищі.
  7. Освітній майданчик для розвитку демократії.
  8. Промоція вашої громади (в першу чергу за рахунок доступу та активності молодих людей в сучасних інформаційних каналах).
  9. Соціальний ліфт для молодих та активних.
  10. Оцінка реальної ситуації в молодіжному середовищі.

Джерела:

  1. https://www.adm-km.gov.ua/?page_id=150
  2. http://youthcouncil.com.ua/management
  3. https://course.youthcouncil.com.ua/chapter-1/
Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль