fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Міжнародний проект Support4Action для рівненських НУО

Рубрика Новини
МістоРівне

Асоціація жінок України “ДІЯ” – Рівне запрошує представників та представниць громадських організацій Рівненщини до участі у проекті Support4Action, що реалізується за підтримки Центру безпекової політики “Європейські цінності” в рамках інструменту CZECH – UKRAINIAN FORUM.

В рамках проекту впродовж 2 місяців відбуватимуться навчання та зустрічі з українськими та чеськими експертами/ками в сфері проектного дизайну.

Проект реалізується з метою налагодження комунікації та розвитку співпраці між українськими та чеськими ГО.

Формат реалізації проекту – гібридний (очні зустрічі + онлайн-формат).

КОГО ЗАПРОШУЮТЬ ДО УЧАСТІ?
До участі у проекті можуть долучитися представники/ці ГО, що офіційно зареєстровані на території Рівненської області та зацікавлені у налагодженні співпраці з чеськими ГО з метою реалізації спільних проектів та ініціатив. Від 1 громадської організації до участі в проекті може бути відібрано не більше 3 осіб. Як мінімум 1 член команди повинен володіти англійською мовою не нижче рівня В2.

Критерії відбору базуються на мотивації учасниць та учасників, їх бажанні і, частково, здатності застосувати отримані знання та можливості кооперації із чеською стороною для реалізації спільних проектів. Таким чином, це:
1) представниці/ки громадських організацій, що зареєстровані у м.Рівне та Рівненській області
2) без вікових обмежень,
3) жінки, що працюють в громадському секторі та представляють ГО, що реалізують або хочуть реалізовувати міжнародні проекти у співпраці із місцевою владою. Участь чоловіків від цих ГО в парі із жінками також вітається.
4) мотиваційний лист, що представляє заплановані напрямки реалізації отриманих знань та наявні потенційні можливості для цього. Він також має містити короткі описи ідей потенційних проектів з вказанням якого роду чеського партнера ГО потребує для цього проекту та для виконання яких функцій.
5) володіння англійською мовою на будь-якому рівні, оскільки більшість матеріалів будуть англійською мовою без перекладу. Одна особа від ГО має володіти англійською не менше рівня В2.
6) заповнена реєстраційна анкета.

Дедлайн подачі документів для участі в проекті – 21 серпня 2021 року, до 23:00 год.

Джерело – Громадський простір

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль