fbpx
Голосуйте!
00
Днів
00
Годин
00
Хвилин
00
Секунд
Голосування завершене
до закінчення голосування

Місто Тернопіль в числі номінантів на отримання Призу Європи 2022

Рубрика Новини

Став відомий фінальний список європейський міст, які претендують на отримання Призу Європи 2022 року. До цього списку увійшли шість європейських міст, серед яких Тернопіль.

Приз Європи – це відзнака, заснована в 1955 році Парламентською асамблеєю Ради Європи у Страсбурзі. Присуджується щорічно одному або декільком муніципалітетам, які доклали значних зусиль для поширення ідеалу європейської єдності.

Конкурентами Тернополя за перемогу є німецькі міста Бамбер та Інґольштадт, Паланга (Литва), Ізмір (Туреччина) та Болеславець (Польща).

Зазначимо, що нагорода допомагає містам і муніципалітетам стати помітнішими на європейській арені та налагодити зв’язки з іншими муніципалітетами. Переможці також отримують чек на 20 000 євро, що дає можливість багатьом молодим людям відвідати європейські інституції у Страсбурзі.

Фінальне рішення щодо переможців буде прийнято на весняній сесії ПАРЄ у квітні 2022 року.

Команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» радіє з місто Тернопіль та бажає отримати перемогу у цьому престижному конкурсі. Місто Тернопіль – справжнє європейське місто, настав час заявити про це на всю Європу.

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль