fbpx

Місто Острог обрано Молодіжною столицею України 2022

Прямий ефір фіналу конкурсу Молодіжна столиця України – 2022 відбувся 14-го травня на Першому молодіжному телеканалі. Після напруженого відбору в першому турі, було обрано 10 кращих команд з усіх конкурсантів, які підготували свої заявки для отримання почесного звання Молодіжна столиця України.

Десяткою міст фіналістів стали: Вінниця, Івано-Франківськ, Острог, Луцьк, Чернівці, Маріуполь, Одеса, Умань, Хмельницький та Миколаїв.

Усі команди зібралися у Всеукраїнському молодіжному центрі в Києві. Де мали можливість презентували власне бачення розвитку молодіжної політики у своїх містах.

Основною метою конкурсу організатори називають: “Активізація співпраці між молоддю та місцевим самоврядуванням, а також сприяння створенню комфортних умов для розвитку молоді у містах України. Покращення співпраці місцевої влади та представників молодіжного середовища у всіх містах України, поширення кращих практик такої співпраці та успішних кейсів втілення молодіжної політики на місцевому рівні.”

У запеклій боротьбі була визначена наступна Молодіжна столиця України – це місто Острог!

Попередні міста переможці Львів, Кам’янець-Подільський та Тернопіль також були присутні на заході та підтримували команди фіналістів та ділилися досвідом та викликами, які були перед ними.

Зазначимо, що місто Львів зараз бореться за звання Європейської молодіжної столиці. Бажаємо їм успіхів та натхнення у цьому на цьому не легкому шляху. Переглянути запис можна тут: https://cutt.ly/IbCjdC8 . Невдовзі ми підготуємо розширений матеріал з коментарями команди переможців, які везуть на Рівненщину в місто Осторог статус Молодіжної столиці.

Організаторам та партнерам конкурсу є: Міністерство молоді та спорту України, Ukrainian Institute for International Politics, National Youth Council of Ukraine – NYCUkraine, Hanns Seidel Stiftung Ukraine!

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль