fbpx

Марафон консультацій для громадських активістів триває

Рубрика Новини

Експерти громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» продовжують надавати консультації в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності», які стосуються проєктного менеджменту, фандрайзингу, фінансових та правових питань.

Сьогодні Максим Черкашин, керівник громадської організації, зустрівся з Олександром Драчуком, Максимом Мацегоріним та Олександром Жизномірським, представниками студії звукозапису «Шпиталь рекордс», які за консультаційної підтримки наших експертів подалися на кілька грантових конкурсів та пройшли перший раунд відбору.

Обговорювалися особливості співпраці та комунікації з донорськими організаціями на різних етапах конкурсного відбору. Акцентувалася увага на важливості виконання зобов’язань перед донором згідно умов конкурсу та оперативності в контексті листування й загалом комунікації.

Сподіваємося, що команда «Шпиталь рекордс» пройде всі етапи конкурсного відбору та отримає грант на впровадження свого проєкту у сфері креативних індустрій, який вони потенційно будуть реалізовувати з польськими колегами.

Проєкт “Центр розвитку громадської активності” реалізовує громадська організація “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад” за підтримки Європейського фонду за демократію (EED)

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль