fbpx

Львівські громади зможуть запровадити системи контролю та аудиту

Рубрика Новини

У «U-LEAD з Європою» запрошують  до участі у новій Навчальній програмі «Кроки для спеціалістів. Запровадження системи контролю та аудиту в територіальних громадах». Це комплексна навчальна програма для посадових осіб органів місцевого самоврядування, відповідальних за організацію внутрішнього контролю та аудиту в громаді. Прийомз заявок від громад триватиме до 18:00 6 березня 2024 року. Про це розповіли у регіональному офісі U-LEAD у Львівській області.

Як повідомили у регіональному офісі, унікальність програми полягає у можливості отримати сучасні знання і розвинути навички на основі реальних кейсів; вибудувати комунікацію та взаємодію у межах власних команд; напрацювати спільні рішення під час роботи в міні-групах; обміні досвідом та побудові партнерських відносин з колегами зі всієї України; поспілкуватися з представниками Міністерства фінансів України.

Тривалість – 5 тижнів, початок 2 квітня. За результатами успішного пройденого навчання учасники отримають сертифікати.

Учасники стануть 21 команда з територіальних громад, обраних шляхом відкритого відбору, з населенням до 50 тисяч, які не перебувають на тимчасово окупованій території. Команда громади – 4 особи. До складу команди можуть входити керівники місцевих фінансових органів, їх заступники, працівники підрозділів внутрішнього аудиту, спеціаліст/спеціалісти, відповідальні за організацію внутрішнього контролю та аудиту в громаді, представники головних розпорядників коштів.

Для участі у відборі необхідно заповнити заявку, що додається, та надіслати її на електронну адресу: regops.u-lead@giz.de до 18:00 6 березня 2024 року, в темі повідомлення вказавши «Контроль та аудит_ Назва громади_Область» у форматі MS Excel.

Дізнатися деталі участі у Навчальній програмі можна на Заході-презентації, що відбудеться 5 березня 2024 року о 10:00, взяти участь у якому можна за цим посиланням: PRESENTATION EVENT ON 05.03.2024

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль