fbpx

Локальний туризм та регіональний розвиток: точки перетину

Рубрика Новини

02 квітня в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності», який реалізовує команда громадської організації «Освітньо-аналітичний центр розвиток громад», відбувався вебінар «Чому розвиток локального туризму = прямим інвестиціям  в регіон?».

У заході взяли участь більше 50-ти учасників – громадські активісти, представники  ініціативних груп, туристичних об’єднань та працівниками органів місцевого самоврядування з усієї України.

Ігор Чава, директор КП Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича, та Олег Білий, арт-директор у White Studio Design протягом двох годин працювали з учасниками вебінару. Були розглянуті важливі питання для розвитку локального туризму, включи брендування території, підтримку зі сторони влади, важливість стратегічного планування та співпраці з бізнесом тощо.

«Розвиток туризму об’єднує не тільки місто чи громаду, але й навколишні території. У такий спосіб вдасться розвиватися разом», – зазначив один із тренерів Ігор Чава, директор КП Туристично-інформаційний центр м. Дрогобича.

Пропонуємо переглянути відеозапис вебінару та знайти відповіді, які вас цікавлять. Переглянути вебінар можна за цим посиланням.

Захід проходив в рамках проєкту «Центр розвитку громадської активності» за підтримки Європейського фонду за демократію (EED).

Facebook
Telegram
Twitter
Автор
Схожі останні новини
Залишіть заявку і ми надамо Вам інформацію, яка Вас цікавить
Телефонуйте
Пишіть нам у месенджери
Заходьте
вул. Олени Кульчицької 2, Тернопіль